The Sheffield Group is a multi-generational company that specializes in workers’ compensation insurance and associated services. Due to the company’s swift growth, its employees are split between two buildings, and the office spaces do not meet their current needs. Sheffield retained TurnerBatson to design a new headquarters building that would bring all of its employees together under one roof and provide them with a first-class work environment.

The new headquarters building is designed to take advantage of views of the surrounding lake and park through large expanses of glass, covered patios and balconies, and large plazas. The building also includes a large dining space for meals and hosting clients. The ground floor of the building will also house Static Fit—a boutique fitness center.

Commercial

Industry

2017

Year

Hoover, Alabama

Location

38,384

Square Footage

Back To Portfolio